vissza a hirdetésekhez
keresés

3D Enviroment Artist-okat keresünk Játékprogram fejlesztés


3D Enviroment Artist-okat keresünk Játékprogram fejlesztés0
3D Enviroment Artist-okat keresünk Játékprogram fejlesztés03D Enviroment Artist-okat keresünk Játékprogram fejlesztés13D Enviroment Artist-okat keresünk Játékprogram fejlesztés2
  • 0 Ft
  • keres / kínál: kínál

kategória: it / telekommunikáció

3D Enviroment Artist-okat keresünk Játékprogram fejlesztés a piacon egyedülálló közös érdekeltségi rendszerrel!

Játékfejlesztő stúdió 3D Enviroment Artist-okat keres egy Unreal motoron fejlesztendő, most induló Early Access játék projekthez. A stúdiónak saját irodája és céges háttere van. Nemzetközi pályázathoz, nemzetközi korai megjelenéshez kész a játék koncepció. Közös fejlesztés, piacon egyedülálló közös érdekeltségi rendszer. Folyamatos részesedés a közvetlen (játékszoftver) és a közvetett (játékkiegészítők, reklámtermékek értékesítése) bevételekből.


Elvárások: alapos 3D ismeretek a Blender terén, vagy egy hasonló 3D szoftver mélyreható ismerete, amely jól támogatja az OBJ fájlokat és az Unreal motor alapos ismerete.

Feladatok: A játékvilág modelljeinek elkészítése, textúrák létrehozása és a pályák megalkotása szorosan együttműködve a programozókkal, a játéktervezőkkel, a játék látványvilágának elkészítése érdekében.

Jelentkezés: Önéletrajzzal és rövid portfólióval a job@dragonsrunes.com mail címen. Mindenkinek visszajelzünk. Mobil: +36 20 4848-323. Honlap: www.dragonsrunes.com

feladva: 2022-06-24

További információért látogass el a hirdető honlapjára

kapcsolat a hirdetővel